OFM bureau voor hoog gekwalificeerd interim management en consultancy Interessante links - ofm-groep

Interessante links - ofm-groep

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Interessante links

Wie zijn wij


Vacature site OFM
Een overzicht van recente interim aanvragen

Roparun 2012
Mijn vrouw doet mee met de Roparun 2012. Op haar blog verteld zij over belevingen tijdens de voorbereidingen en het evenement

Financieel management
Dit is mijn blog waar ik informatie en wetenswaardigheden deel over financieel management , turnaroundmanagement en risicomanagement.

IM Register
Dit is het register van gekwalificeerde interim managers.

KWF kanker bestrijdingsfonds
Bezoek deze site en lees wat KWF allemaal doet en wat er allemaal nodig is om de toename van kanker te bestrijden.

Drechtsestromen
Zij streven naar meer decentrale opwekking van duurzame energie in de Drechtsteden zodat de regio in 2030 volledig zelfvoorzienend is door middel van duurzame energie. Dit kan worden bereikt door energiebesparing en het zelf of samen met anderen opwekken van energie.

Duurzaam ondernemen van agentschap.nl
Agentschap NL ondersteunt daarbij door duurzame maatschappelijke veranderingsprocessen te bevorderen. Dit doet Agentschap NL onder andere via kennisoverdracht, financiële ondersteuning van milieuvriendelijke investeringen en het stimuleren van ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Bedrijfsfinancieringen
Informatieve site met regelingen voor bedrijfsfinanciering in de vorm van krediet of fiscaal voordeel. Er zijn regelingen voor het starten van een bedrijf en regelingen die speciaal voor uw branche gelden.

Zakelijk financieel nieuws

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu